De Wereldwinkel gaat weer open!

Geplaatst door: Eveline Bal 11 mei, 2020

In de week dat de scholen weer voorzichtig gaan starten, opent de Wereldwinkel in de Schoolstraat op 2 dagdelen per week haar deur.
Vanaf 15 mei bent u op vrijdag en zaterdag tussen 11:00 en 15:00 uur weer van Harte Welkom. De winkel is erg klein en daarom kan er maar één klant per keer naar binnen. Het geniet sterk de voorkeur om te betalen met de pinpas. 
                                  
Het is belangrijk dat de Wereldwinkel weer opengaat in het dorp. Zeker omdat, vanwege de coronacrisis, duizenden werkers in ontwikkelingslanden zonder inkomsten thuiszitten en er veel fabriekjes failliet gaan. Lokaal boodschappen doen in ons eigen dorp en met name in de Wereldwinkel helpt producenten in de landen ver weg om deze crisis te overleven.

Zolang het coronavirus ons belaagt, kunt u nog steeds telefonisch levensmiddelen, zoals chocolade, koffie en thee bij ons bestellen. Deze worden dan gratis bij u thuisbezorgd. Zo helpen wij u, u helpt ons en de producenten en hun famiie in ontwikkelingslanden. 
Daar wordt iedereen toch weer blij van? 

Bel voor uw bestelling naar mevrouw H. de Jong (561 78 60), mevrouw J. Vogel( 561 34 77) of mevrouw J. de Klerk(561 23 21).