Doppen voor Blindegeleidehonden

Geplaatst door: Eveline Bal 31 januari, 2018

Beste mensen,

Met deze brief willen we jullie graag op de hoogte houden van de doppenactie. Het afgelopen jaar was een rommelig jaar want de doppen werden wel, dan weer niet opgehaald. Wij brachten ze toen zelf naar Waddinxveen en Den Haag. We hoorden dat witte doppen meer geld opleverden dus gingen we gescheiden ophalen: witte en gekleurde doppen apart. Het laatste nieuws is dat er geen witte doppen nodig meer zijn dus halen we weer gemengd op. Kunt u het nog volgen?

Maar… het doppen sparen was niet voor niets. Landelijk hebben we 37.000 euro opgehaald. 7 Pups kunnen een basisopleiding krijgen! Hartelijk dank dat u mee spaarde.

Wij gaan dus gewoon door met sparen. Wilt u ons helpen om dit op een goede manier te laten verlopen? Wilt u geen zakjes voor de deur leggen of aan de deur hangen? Graag ook schone doppen inleveren. En geen metalen doppen inleveren. Ook in doppen die gevoerd zijn met karton of schuim (denk aan de blauwe melkdoppen) graag de voering eruit halen.

We hopen dat u met ons wilt blijven sparen!

Met een eerlijke groet, het Wereldwinkelteam


Plastic Doppen